• Keranjang Belanja

  • Diskon Hari Ini


  • Testimonials

    Mujahid W

    saya sudah 3 kali berbelanja di homerianshop, dan sejauh ini hasilnya tidak mengecewakan. Pelayanannya tanggap dan ramah juga. Kalo bisa koleksi bukunya ditambahin lagi bung biar saya makin sering belanja disini. Hehehe

    yansen

    saya pikir pertamanya ini cuma web abal2.. namun setelah melakukan pemesanan.. agan yg ini responnya cepat, service juga memuaskan deh.. T.O.P.B.G.T RECOMMENDED..!!! tenkiu gan..

    Harits Luqman Hakim

    saya doakan semoga homerianshop tambah pelanggannya, tambah koleksi buku bagusnya, tambah penggemarnya, tambah murah bukunya (hehehe), tambah baik dan tambah pesat omsetnya. hatur nuhun.

    DeVe

    Homerianshop: tempatnya buku-buku baru dan klasik yang mencerahkan dengan pelayanan yang memuaskan. Btw, buku pesanan saya sudah sampai. Thanks ya Min. :)

    F. Devita

    pertama kali belanja di homerian dan langsung puas banget dengan pelayanannya. awalnya sempat ragu apa ini benar2 toko buku online dan bukan tipu-menipu. tapi ternyata memang benar-benar kok. buku yang saya cari di toko-toko buku lokal nggak ada, ada di sini. pengirimannya pun cepat. bayar hari ini, dikirim hari ini juga, selang sehari sudah sampai di rumah dengan selamat. thank you, homerianshop! benar-benar membantu saya mendapatkan buku untuk bahan skripsi.

    Azfan Luthfi

    Terima Kasih Homerianshop, buku pesanan saya sudah saya terima dengan selamat.. :)

    danang hadiyanto

    Toko buku dengan koleksi yang "wow". Sudah 3kali beli buku di homerian, dan pelayanannya selalu memuaskan. Sangat direkomendasikan untuk para pecinta buku. :)

    fransiska anggrian

    finally i got my package. baru pertama kali belanja di sini, dan udh ngerasa puas bgt. toko buku online yg TOP bgt. highly recommended utk yg msih ragu2 utk belanja, bnran ga akan nyesal utk service ny.

    Timothy Stevano

    Homerianshop mungkin menurut gw adalah toko buku paling keren yang pernah ada,koleksi buku2nya non-mainstream semua,hal yang gk pernah gw temuin di toko buku lain (yang ****** itu lo,taukan?,tapi harganya mencekik),buku2nya murah2 semua,pas buat kantong anak SMA seperti saya,jangan ragu ya beli buku di Homerian shop,karena toko yang namanya mirip2 nama bapaknya Bart Simpson ini bener2 recomended!!!

    Jeanne Francoise

    Homerianshop tempat belanja buku-buku cerdas. Service-nya tidak mengecewakan dan koleksi buku-bukunya menarik. Senang bisa berbelanja di Homerianshop! Highly recommended!

     Isi Testimonial

     

  • TIKI/JNE/POS Indonesia
    Tracking Number:



  • fanbox

  • Visitor Counter

    • 3 Users Online
      Total kunjungan 595,694

The Shop

LoadingUpdating...

 

To Kill a Mocking Bird - Harper Lee

Brand New Book



To Kill a Mocking Bird - Harper LeeDetail Produk
The unforgettable novel of a childhood in a sleepy Southern town and the crisis of conscience that rocked it, To Kill A Mockingbird became both an instant bestseller and a critical success when it was first published in 1960. It went on to win the Pulitzer Prize in 1961 and was later made into an Academy Award-winning film, also a classic.


Compassionate, dramatic, and deeply moving, To Kill A Mockingbird takes readers to the roots of human behavior - to innocence and experience, kindness and cruelty, love and hatred, humor and pathos. Now with over 18 million copies in print and translated into forty languages, this regional story by a young Alabama woman claims universal appeal. Harper Lee always considered her book to be a simple love story. Today it is regarded as a masterpiece of American literature.




 
Berat : 0.3 kg

Harga: Rp.79.000

Produk ini habis terjual.

The Mambo Kings Sing Songs of Love - Oscar Hijuelos

used, good



The Mambo Kings Sing Songs of Love - Oscar HijuelosDetail Produk
It's 1949. Two young Cuban musicians make their way up from Havana to the grand stage of New York. It is the era of the mambo, and Castillo brothers, workers by day, become by night stars of the dance halls, where their orchestra plays the lush, sensuous, pulsing music that earns them the title of Mambo Kings. This is their moment of youth--a golden time that thirty years later will be remembered with nostalgia and deep affection. In The Mambo Kings Play Songs of Love, Oscar Hijuelos has created a rich and enthralling novel about passion and loss and memory and desire.




 
Berat : 0.55 kg

Harga: Rp.55.000

Produk ini habis terjual.

Tinkers - Paul Harding

Brand New Book
Tinkers - Paul HardingDetail Produk
An old man lies dying. Confined to bed in his living room, he sees the walls around him begin to collapse, the windows come loose from their sashes, and the ceiling plaster fall off in great chunks, showering him with a lifetime of debris: newspaper clippings, old photographs, wool jackets, rusty tools, and the mangled brass works of antique clocks. Soon, the clouds from the sky above plummet down on top of him, followed by the stars, till the black night covers him like a shroud. He is hallucinating, in death throes from cancer and kidney failure.

A methodical repairer of clocks, he is now finally released from the usual constraints of time and memory to rejoin his father, an epileptic, itinerant peddler, whom he had lost 7 decades before. In his return to the wonder and pain of his impoverished childhood in the backwoods of Maine, he recovers a natural world that is at once indifferent to man and inseparable from him, menacing and awe inspiring.

Tinkers is about the legacy of consciousness and the porousness of identity from one generation the next. At once heartbreaking and life affirming, it is an elegiac meditation on love, loss, and the fierce beauty of nature.




 
Berat : 0.3 kg

Harga: Rp.85.000


Switch to our mobile site